7. 2. 2012
Pro milovníky smažených jídel, pro změnu na špejli.
7. 2. 2012
Minutková úprava masa podávaná na prkýnku. Místo kuřecího masa, můžeme použít vepřové např.krkovičku nebo hovězí roštěnku.
7. 2. 2012
Další kuřecí kapsa pro milovníky kari koření. Dále je plněná taveným sýrem a šunkou.
7. 2. 2012
Pro milovníky řízků. V restauracích se tento řízek nabízí pod názvem Cordon blue.
6. 2. 2012
Slavnostnější úprava kuřecích stehen.
5. 2. 2012
Rychle připravené jídlo, když není času nazbyt.
5. 2. 2012
Svátečnější úprava kuřecích stehen. Nádivka se může použít jakákoliv, i např. s játry.
4. 2. 2012
Plněné kuřecí stehýnko, podávané s dvěma druhy bramborové rolády a s plněným jablkem. Místo stehen můžeme použít hrubší vepřové kotlety a udělat v nich kapsu.
3. 2. 2012
Doporučuji vyzkoušet, jako přílohu jsme měli karlovarský knedlík a pochutnali jsme si.
31. 1. 2012
Netradiční chuť i podávání s kuskusem.