Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohnivé maso

 

Počet porcí: 4 -5

Suroviny:

500 g vepřové kýty nebo krkovice, 100 g cibule, olej, zhruba 100 - 120g hořčice nebo méně a pak trošku mouky na zahuštění, 150 g sterilovaných sladkokyselých okurek bez nálevu, 100 g sterilované kapie bez nálevu, 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem, sůl, mletý pepř

Postup:

Na oleji zprudka orestujeme nudličky z vepřové kýty, osolíme, opepříme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, chvíli restujeme, přidáme hořčici a tu taky chvilku orestujeme a pak na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme až do tuku a nakonec přilijeme nálev z feferonů nebo vodu a necháme provařit. Část hořčice se může vynechat a maso před zalitím nálevem poprášit hladkou moukou a chvilku osmahnout.
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky. Je možné použít i nějaké chilli papričky, nebo chilli pastu.

ohnive-maso.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Oblíbené odkazy

Nejpopulárnější blogy receptů

Počasí

Předpověď počasí




Archiv

Kalendář
<< červenec >>
<< 2018 >>
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statistiky

Online: 3
Celkem: 745778
Měsíc: 9673
Den: 269