Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové medailonky s provensálským kořením

Suroviny:

Vepřová panenka - na porci 200 g, provensálské bylinky, sůl a olej

Postup:

Panenku si nakrájíme na hrubší plátky, jen hranou ruky trošku roztáhneme jakoby do šířky - ale nemusíme, osolíme a okořeníme provensálským kořením. Medailonky prudčeji opečeme z obou stran na menším množství rozpáleného oleje a pak už můžeme volněji dopéct, pokud chceme propečenější.

veprove-medailonky-s-provens.-korenim.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Oblíbené odkazy

Nejpopulárnější blogy receptů

Počasí

Předpověď počasí




Archiv

Kalendář
<< říjen >>
<< 2018 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statistiky

Online: 3
Celkem: 761884
Měsíc: 8759
Den: 299