Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové medailonky s provensálským kořením

Suroviny:

Vepřová panenka - na porci 200 g, provensálské bylinky, sůl a olej

Postup:

Panenku si nakrájíme na hrubší plátky, jen hranou ruky trošku roztáhneme jakoby do šířky - ale nemusíme, osolíme a okořeníme provensálským kořením. Medailonky prudčeji opečeme z obou stran na menším množství rozpáleného oleje a pak už můžeme volněji dopéct, pokud chceme propečenější.

veprove-medailonky-s-provens.-korenim.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Oblíbené odkazy

Nejpopulárnější blogy receptů

Počasí

Předpověď počasí




Archiv

Kalendář
<< listopad >>
<< 2018 >>
Po Út St Čt So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Statistiky

Online: 6
Celkem: 776398
Měsíc: 7890
Den: 241