Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové medailonky s provensálským kořením

Suroviny:

Vepřová panenka - na porci 200 g, provensálské bylinky, sůl a olej

Postup:

Panenku si nakrájíme na hrubší plátky, jen hranou ruky trošku roztáhneme jakoby do šířky - ale nemusíme, osolíme a okořeníme provensálským kořením. Medailonky prudčeji opečeme z obou stran na menším množství rozpáleného oleje a pak už můžeme volněji dopéct, pokud chceme propečenější.

veprove-medailonky-s-provens.-korenim.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Poslední fotografie


Oblíbené odkazy

Nejpopulárnější blogy receptů

Počasí

Předpověď počasí




Archiv

Kalendář
<< červenec >>
<< 2018 >>
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statistiky

Online: 4
Celkem: 745778
Měsíc: 9673
Den: 270