Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jahodový pohár s kokosovým krémem

23. 6. 2013

Počet porcí: 4

Suroviny:

1 kokosový pudink bez vaření od Dr. Oetkera Cremé Olé, 270 ml studeného mléka, 1 zakysaná smetana - 200 g, zhruba 250 g čerstvých jahod, trochu moučkového cukru - dle potřeby, piškoty - zhruba 24 ks

Postup:

Za stálého šlehání sypeme do studeného mléka pudinkový prášek, dále šleháme do zhoustnutí a nakonec zašleháme zakysanou smetanu a přisladíme dle chuti.  Na dno pohárů dáme lžíci krému, rozložíme vrstvu piškotů, zase trochu krému, nakrájené jahody které nahoře mírně dosladíme, znovu krém....vrstvíme do vypotřebování. Necháme pořádně několik hodin vychladit, na povrchu dozdobíme např šlehačkou, jahodami, meduňkou nebo mátou.

Místo kokosového pudinku můžeme použít vanilkový. Odkaz na pudink je zde:www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-8ejk67.cz.html

Jahodový pohár s kokosovým krémem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář