Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mletá masa

Příspěvky

Zapečené mleté maso v zelných listech

6. 1. 2013

zapekane-mlete-maso-v-zelnych-listech.jpgMleté vepřové maso s přídavkem rýže, zapečené v zelných listech

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Klopsy z mletého masa v rajské omáčce

30. 12. 2012

kulicky-z-mleteho-masa-s-rajcatovou-omackou.jpgKlopsy z mletého masa v rajské omáčce. Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky nebo těstoviny.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 1

Holandský řízek - smažený sekaný řízek se sýrem

25. 11. 2012

holandsky-rizek.jpgKlasický a jednoduchý recept na smažený sekaný řízek z vepřového masa se sýrem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Mleté vepřové maso v tukové bláně

28. 2. 2012

veprove-maso-v-branici.jpgMleté vepřové maso pečené v tukové bláně - necu, košilce, závoji, bránici. Tukové bláně se říká všude jinak. Jako příloha se hodí brambory a zelí ve všech úpravách.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Roláda z mletého masa s vaječnou náplní

14. 2. 2012

rolada-z-mleteho-masa-s-vaj-napl..jpgRoláda z mletého masa chutná teplá i studená. Přímo do masové směsi se nedávají vejce, ale solamyl. Roláda nepraská a dobře drží tvar. Jde naplnit jakoukoliv náplní, nebo můžeme použít jen vařená vejce.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Palačinkové měšce s mletým masem

13. 2. 2012

plnena-slana-palacinka.jpgSlané palačinky plněné mletou masovou ochucenou směsí. Tu si můžeme připravit i chuťově jinou, která nám bude víc vyhovovat.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Sekaná s ovesnými vločkami

12. 2. 2012

vlockova-sekana.jpg Sekaná chutná jak teplá s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem, tak i studená s chlebem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Zapečené mleté maso s rýží a houbovou smaženicí

9. 2. 2012

mlete-maso-se-zampiony-titul.jpgDá se podávat s různě upravenými bramborami, ale pokrm chutná i po studenu s chlebem. Místo hub můžeme použít i na drobné kostky nakrájenou kvalitnější uzeninu nebo i játra.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Kuličky z mletého masa ve svíčkové omáčce

8. 2. 2012

knedlicky-ve-svickove-omacce.jpgKuličky z mletého masa, jako základ omáčky je použitý polotovar Halali, ale jde udělat i klasický základ z čerstvé nebo mražené kořenové zeleniny.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0

Smažená pštrosí vejce

8. 2. 2012

pstrosi-vejce.jpgVeliká porce chutného jídla.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Mletá masa | Komentářů: 0